Aangekomen in Bangkok
Hello allemaal,
Daar is het eerste echte berichtje dan. Vanmorgen zijn we rond 11 uur lokale tijd aangekomen in Bangkok. We zijn vanmorgen om 6 uur opgestaan en hebben de bus vanaf ons hotel naar het vliegveld in HongKong genomen. We hadden vooraf een heel mooi plan bedacht, we wisten precies op welke bus we stonden te wachten en hadden alles ruim uitgedacht. Die ruimte bleek op het vlegveld toch allemaal een beetje krap. Toch besloten we om nog even uitgebreid te gaan ontbijten...shit nog 10 minuten en dan vertrekt het vliegtuig :) Keihard gerend naar de gate en uiteindelijk nog net op tijd om het vliegtuig te halen. We zitten nu lekker op de backpackerstreet van Bangkok met een klein biertje. Dustin die Chang was een goede tip. Helaas ben ik (Bart) zo slim geweest om het hele reisverslag vandaag van de computer te verwijderen. Dit is dus een zeer beperkte versie van het hele verhaal. Bij deze beloven we alvast dat er binnenkort meer komt. Echter vandaag nog een beperkt bericht. We hebben in ieder geval al superveel meegemaakt en zelfs geleerd. Iets van: wijk niet van je originele plan af en vertrouw niemand ;) ahhaha
Bedankt in ieder geval voor de vele reacties, en dus binnenkort meer verhalen (o.a. van HongKong en Thailand) en foto's...We gaan zondag richting het noorden van Thailand en proberen jullie op de hoogte te houden.
Bye Bana & Cone
niet teveel pingpong shows bezoeken...')
he, dat gaat goed, alles wissen en dan met zo"n klein verslagje moeten komen. zonde van je werk. maar goed dat lezen we de volgende keer wel weer.
Maar niet ons elke keer lekker maken dat je aan een lekker bierje zit he. terwijl wij hier zwoegen.
Waar herken ik dat toch van om alles op het laatste moment te laten aankomen. Wat het niet zo: onder hoogspanning gaat alles beter. en alles komt goed. Leuk om te lezen en ik wacht met spanning op meer.
Goed bezig! Probeer ook nog even een bucket te drinken. Speltip 2: Probeer geen thaise vrouwen te versieren want dat zijn toch mannen.
Geniet ervan!
was 't weer ontbijtje met de BurgerKing
Nu al zoveel meegemaakt, dat belooft wat. We wachten af!
En let nog even goed op de opmerking van Ivo! Laat dit een les zijn whahaha
Banaan en Maurice ik wil jullie twee tips geven. Banaan pas op voor lui met een bobbel in hun slipje !!
En Maurice plas nooit tegen de wind in !!
kusjes
Hallo jongens
ik zit hier achter mijn laptopje en heb jullie verhalen gelezen! ook de foto's bekeken. "t is daar wel een beetje groter dan in Weesp. Jullie zitten nu lkkr in de trein richting het noorden van Thailand en ik volg jullie thuis via de atlas.
Een fijne tijd gewenst en een kus van Oma